Όροι πληρωμών

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

Εξοφλήστε την παραγγελία σας με την παράδοση της στο χώρο σας, πληρώνοντας με μετρητά (η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για ολες τις πόλεις Ελλάδας). Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα). 

 

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό 

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες παράδοσης, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας με καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο  ALPHA BANK Δικαιούχος: Σιμσιρίκης & Σια ΙΚΕ
Αριθμός Λογαριασμού IBAN:GR6301409190919002330000343. Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής ή τον αριθμό της παραγγελίας με e-mail στο [email protected]  Μόλις λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο [email protected] την απόδειξη της κατάθεσης. 

3. Πληρωμή μέ πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.itchen-tools.gr. δέχεται όλες τις χρεωστικές, προπληρωμένες και πιστωτικές κάρτες Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit ) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).