Σχετικά με εμάς

To ηλεκτρονικό κατάστημα kitchen-tools.gr ανήκει στην εταιρεία Σιμσιρίκης-Εξοπλισμοί, που έχει συνεχή παρουσία στον χώρο του εξοπλισμού μαζικής εστίασης στην Ελλάδα για περισσότερα από 30 χρόνια. 

Η διαδρομή μας στο εμπόριο ξεκίνησε τρεις γενιές πριν, από την δεκαετία του '50, όταν ο Παναγιώτης Σιμσιρίκης, πιστοποιημένος Ραδιοηλεκτρολόγος, ίδρυσε το πρώτο "Ραδιοηλεκτρικό Εργαστήριο" στην Αλεξανδρούπολη με αντικείμενο την εμπορία και επισκευή ραδιοφώνων.Την σημερινή της μορφή έλαβε το 1984, από τον Δημήτριο Σιμσιρίκη, γιό του Παναγιώτη, ο οποίος την οδήγησε και την ανέπτυξε για 25 χρόνια, κάνοντας την μια από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις στον χώρο του εξοπλισμού.

To 2009, την οικογενειακή επιχείρηση ανέλαβε ο Άγγελος Σιμσιρίκης, προερχόμενος από το Πολεμικό Ναυτικό όπου σταδιοδρόμησε στα Υποβρύχια ως μάχιμος Αξιωματικός και Κυβερνήτης. Αμέσως μετά δόθηκε έμφαση σε συνεργασίες με αναγνωρισμένους οίκους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (κυρίως της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Τουρκίας και της Πολωνίας) με αποτέλεσμα την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην εταιρική ιστοσελίδα μας www.simsirikis.gr